Langere levensduur door dakonderhoud

Bij Dakcentrum Wolvega B.V. in Kampen gebruiken we alleen hoogwaardige materialen met een zo lang mogelijke levensduur. Zo garanderen we kwaliteit die jaren mee gaat. Maar dat betekent niet dat u uw dak na de aanleg helemaal kunt vergeten. Kwaliteit heeft zorg nodig en wij plegen daarom gedegen dakonderhoud voor u. Zo zorgen we ervoor dat u nog langer warm, droog en veilig woont.

Waarom dakonderhoud zo belangrijk is

Door goed onderhoud van uw dak kunt u de levensduur met jaren verlengen. Een nieuw dak laten aanleggen is prijzig en we snappen dat u vervanging van uw huidige dak graag voorkomt. Onze dakdekkers zijn er daarom altijd op gebrand om een dak zo te prepareren dat deze lang mee gaat. Niet alleen door te kiezen voor de beste materialen en goede afwatering te verzorgen, maar ook door bijvoorbeeld dakinspectie, dakisolatie en dakreiniging uit te voeren.

Een van de grootste boosdoeners waar het gaat om het teruglopen van de kwaliteit van daken is namelijk vuil. Dit tast niet alleen de oppervlakte aan, maar kan ook zorgen voor verstopping in de afwatering. Zo ontstaan in veel gevallen lekkages en zal de schade zich niet alleen tot de buitenkant van uw pand beperken. Een manier om grote schade door lekkages te voorkomen is het laten aanbrengen van een speciale coating of impregneermiddel. Maar dakonderhoud betekent voor ons ook het reinigen van het dak en inschatten van de mogelijke probleemzones.

Voor langdurige kwaliteit van uw dak laat u onze mensen in Kampen dakonderhoud plegen. Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 106 15 35 of vraag een offerte aan via het contactformulier.