Daklekkage in Kampen

Een daklekkage Kampen is enorm vervelend. U staat op het punt om de deur uit te gaan als u de natte plek op het plafond ziet. Uw dak moet snel gerepareerd worden. Een dakdekker van Dakcentrum Wolvega B.V. plant direct een afspraak met u in om de dak lekkage te bekijken. Wij hebben voor u wat informatie over daklekkages op een rijtje gezet. Lees snel verder. Belt u liever direct? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 - 106 15 35.

Daklekkage Kampen: wat te doen?

Het is belangrijk om de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk te achterhalen. Op die manier kan het lek zo snel mogelijk worden gerepareerd en voorkomt u grote vervolgschade. Plaats emmers indien het water uit uw plafond sijpelt. Vergoedt uw verzekering de schade? Dan is het verstandig om foto’s van het lek te maken. Dit helpt de verzekering bij de afhandeling. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Kampen

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Kampen kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Bij een dakinspectie controleren wij onder andere de gehele dakbedekking, de aansluitingen en naden bij bijvoorbeeld dakramen en dakkapellen, bij de schoornsteen en bij de dakgoten. Na het controleren van het dak laten wij u zien wat er aan uw dak scheelt en wat er aan gerepareerd moet worden. Ook kunnen wij u een inschatting van de kosten geven. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage te repareren.

Oorzaken lekkage dak

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een lek dak. In sommige gevallen is het snel op te lossen. In andere gevallen moet uw dak een renovatie ondergaan. Dieren die nesten bouwen in uw dak en andere invloeden van buitenaf spelen mee. Slecht onderhoud is een van de meest voorkomende oorzaken van daklekkage Kampen. Het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw dak is daarom belangrijk.

Lekkage plat dak

Vaak zorgt een slechte afvoer van water of een kapotte dakbedekking voor een lekkage plat dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. Ga niet zonder ervaring uw platte dak op. Laat de reparatie van uw platte dak aan een specialist over. In Kampen staat Dakcentrum Wolvega B.V. voor u klaar. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 35.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Kampen

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van Dakcentrum Wolvega B.V. voor u klaar om u van dienst te zijn. Voordat wij uw dak op gaan maken wij heldere afspraken met u. Met uw daklekkage in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 15 35. Wij staan u te woord.