Dakinspectie Kampen

Wilt u problemen rondom uw dak voorkomen of heeft u een vermoeden dat er zich al complicaties voordoen op het dak, dan is het verstandig te kiezen voor een dakinspectie in Kampen. Deze kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Dakcentrum Wolvega B.V.. Wat doen we precies tijdens een dakinspectie?

Dakinspectie laten uitvoeren

‘Voorkomen is beter dan genezen’. Deze uitspraak is ook van toepassing op uw dak.  Het dak  bekleedt een essentiële functie voor onze woning en problemen op het dak zorgen vrijwel direct voor overlast in huis. Voorkom een daklekkage, laat het oude dak inspecteren en herstel kleine problemen op het dak. Een dakinspectie kunt u zien als een preventief middel om grotere problemen te voorkomen. Wat valt ons op bij een dakinspectie?

  • Zwakke plekken in de dakconstructie
  • Beginnende scheurtjes in de dakbedekking
  • Losliggende of verschoven dakpannen
  • Verzakkingen schuin dak of dakdoorvoer

Mochten er vanuit de dakinspectie opvallende zaken naar voren komen, dan geven we altijd een transparant advies over de vervolgstappen. Voor klein onderhoud, dan wel grotere herstelwerkzaamheden rekenen we altijd een eerlijke prijs. Een inspectie op het dak kan in tal van gevallen erg efficiënt en kostenbesparend uitwerken.

Dakinspectie belang

Wat de aanleiding is voor het laten uitvoeren van een inspectie, dat is volledig afhankelijk van de situatie. Misschien heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u voor het bouwkundig rapport een dakinspectie laten uitvoeren. Maar ook bij uw huidige woning kan een dakinspectie erg nuttig zijn, bijvoorbeeld in de periode na een hevige storm of veel neerslag.

Een kleine lekkage kan namelijk langere tijd onopgemerkt schade aanrichten, terwijl u dit middels een inspectie op het dak had kunnen voorkomen. Tijdens een inspectie maken we bij Dakcentrum Wolvega B.V. een scherpe analyse van de staat van uw dak, waardoor de kans op problemen nu en in de toekomst zo klein mogelijk wordt gehouden.

Uiteraard kunt u ook zelf al iets doen om de kans op problemen vanaf het dak te beperken tot minimaal. Het schoonhouden van de afvoer en goten, alsmede het doorlopend controleren van de dakbedekking zijn belangrijk. Veel lekkages of andere problemen zijn namelijk het resultaat van achterstallig onderhoud en hadden zodoende voorkomen kunnen worden.

Dakinspectie Kampen aanvragen

Een inspectie van het dak in Kampen hoeft niet duur te zijn en voorkomt hoge kosten in de toekomst. Bent u overtuigd van het nut, dan staan wij voor u klaar.

Neem contact op met Dakcentrum Wolvega B.V. door te bellen naar 085 - 106 15 35 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.