Dakisolatie in Kampen

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Kampen, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Kampen. U kunt ons bereiken op 085 - 106 15 35. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. Afhankelijk van het type dak en de soort isolatie kunt u tussen de €400 en €800 per jaar besparen op je energierekening. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt een goede inschatting van de kostenbesparing voor dakisolatie in Kampen maken door de huidige gasprijs erbij te pakken. Daarnaast zorgt isolatie van uw dak voor:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • U ontziet het klimaat ermee, aangezien u minder koolstofdioxide uitstoot.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Kampen laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. Soms zijn er subsidies voor het isoleren van uw woning. Sommige subsidies zijn regionaal en andere nationaal. U kunt dan een deel van de kosten terugkrijgen. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor het aanbrengen van alle soorten dak isolatie staan wij voor u klaar. Naast het isoleren van het dak helpen wij u ook met het onderhoud van uw dak, reparaties en dakrenovatie. U kunt het plaatsen van dakisolatie in Kampen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en hebben oog voor het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Heeft u de verwarming op zolder niet aan staan, dan kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Dan is er minder isolatiemateriaal nodig, dus voordelig en snel.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. Een uitstekende isolatie voor uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het isolatiemateriaal wordt onder de dakpannen geplaatst. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Kampen door Dakcentrum Wolvega B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Op ons telefoonnummer 085 - 106 15 35 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.